'Avatar: The Way of Water' en twee andere film-toppers op Disney+

'Avatar: The Way of Water' en twee andere film-toppers op Disney+

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Avatar: The Way of Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a. | Kijk direct
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en is uit op wraak. De bevolking van Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken. Ze voegen zich bij een zeeclan, waar ze kennis maken met nieuwe wonderen en rituelen. Een grote confrontatie kan natuurlijk niet uitblijven. Een epische strijd barst los in en rond het water.



See How They Run (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom George | Cast: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson, e.a. | Kijk direct
West End, 1950. Na de brute moord op een regisseur, staat de politie voor een raadsel. Aan de sombere rechercheur Stoppard en zijn enthousiaste nieuwe partner Stalker om het mysterie op te lossen. Daarvoor moeten ze de even glamoureuze als verderfelijke wereld van het theater induiken, waar al snel iedereen een verdachte blijkt.



Bad Times at the El Royale (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a. | Kijk direct
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.



NieuwsFilm

meest populair