De kracht van het shirt: hoe Paul Mescal zijn 'Gladiator 2' rol scoorde

De kracht van het shirt: hoe Paul Mescal zijn 'Gladiator 2' rol scoorde

Reacties van vrouwen bij zijn theatervoorstelling waren overtuigend

Paul Mescal is gecast als hoofdrolspeler voor het vervolg van de wereldberoemde film Gladiator. En dat is niet zomaar. Volgens de producers heeft de acteur namelijk een erg overtuigend bovenlijf.

In gesprek met Variety vertelt Daria Cercek, een producer van Paramount, dat zij zijn voorstelling A Streetcar Named Desire bijwoonden. Dit was om een indruk van de beste man te krijgen voor een eventuele casting.

Joelende vrouwen
Ze vertelt: "Op sommige momenten ging zijn shirt uit op het podium. Die momenten waren geladen. De dames in het publiek lieten zich elke keer horen. Dus dachten we dat we de juiste man gevonden hadden."

De ster vertelde in een eerder interview met The Hollywood Reporter dat hij geen auditie heeft hoeven doen. Hij kreeg de rol aangeboden en was daar erg blij mee.

Trots op rol
Hij zei: "Ik ben trots op de rol. Maar ook nerveus en overtuigd dat ik het kan. Natuurlijk moet hij ook fysiek sterk zijn. Hij is een beest en moet vechten. Wat dat voor mij zal zijn, zal het ook zijn."

Meer staat hier in het artikel van People. De eerste trailer is in onderstaande YouTube-video van Screen Culture te zien.



NieuwsFilm

meest populair