Halle Berry's topje zakt per ongeluk af en laat hierdoor meer zien dan gedacht

Halle Berry's topje zakt per ongeluk af en laat hierdoor meer zien dan gedacht

De actrice kan er wel om lachen.

Actrices willen er altijd op hun best uitzien voor elk groot evenement en rode loper, maar soms gaat dit ook wel fout. Soms laten ze meer zien dan gedacht/gehoopt. Hier weet Halle Berry ook alles vanaf.

Het verhaal van de actrice, o.a. bekend van John Wick: Chapter 3 - Parabellum, is iets wel ietsje anders dan de artikelen die normaal gesproken langskomen op FilmTotaal. Soms gaat er wel eens iets fout met een jurkje van een bekendheid en worden hier snel kiekjes van gemaakt door paparazzi.

Instagram
Berry haar eigen 'ongelukje' was ietsje anders. De met een Oscar bekroonde actrice gaf een Instagram-live met een van haar beste vriendinnen, toen haar topje per ongeluk los kwam. Hierdoor was haar beha behoorlijk duidelijk te zien.

"Wat is er aan de hand? Ik heb volgens mij ook even een Janet Jackson moment!" hoor je Berry zeggen in de clip. "Het was echt een ongelukje, maar nu is Janet in ieder geval niet meer alleen" grapt de actrice.

Beelden
Mocht je dit filmpje gemist hebben, klik dan hier. Berry heeft maar liefst 9 miljoen volgers op Instagram, die ze vaak genoeg trakteert op mooie foto's en filmpjes, zoals deze hieronder.



NieuwsFilm

meest populair