Acteur over Marvel-toekomst na 'Secret Invasion': "Ga er maar vanuit dat het klaar is"

Acteur over Marvel-toekomst na 'Secret Invasion': "Ga er maar vanuit dat het klaar is"

Martin Freeman heeft geen verwachtingen wanneer het aankomt op een terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe.

Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit) weet niet of zijn personage Everett Ross nog een toekomst heeft in het Marvel Cinematic Universe. Dat zegt hij in een recent interview met Collider.

Everett Ross, voorheen werkzaam bij de veiligheidsdiensten, werd in Black Panther: Wakanda Forever (2022) gearresteerd door CIA-baas Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), omdat hij haar afluisterde.

Later werd hij echter bevrijd door Okoye (Danai Gurira) toen hij op transport was. Feitelijk is Ross dus een gezocht crimineel.

Alienachtig
In de serie Secret Invasion, waarvan de laatste aflevering vanaf vandaag te streamen is op Disney+, keerde hij terug. Hieronder een spoiler.



In de opening zien we dat Ross een Skrull is. Skrulls zijn aliens die de gedaante van anderen over kunnen nemen. De echte Ross wordt waarschijnlijk ergens vastgehouden.

Terugkeer
In een recent interview met Collider vertelt Freeman of Marvel nog meer plannen voor zijn personage heeft na Secret Invasion. De acteur komt met een opvallend antwoord.

"Ik ga er altijd maar vanuit dat het afgelopen is. Dat is een veiligere gok; ik speel immers maar een bijrol", zegt hij. "Ik draaf op wanneer ik weer nodig ben. Het is natuurlijk altijd leuk om te worden gevraagd".

NieuwsFilm

meest populair