Deze 10 films scoren echt enorm goed op Netflix

Deze 10 films scoren echt enorm goed op Netflix

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Poker Face (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Russell Crowe | Cast: Russell Crowe, Liam Hemsworth, RZA, e.a. | Kijk direct
Jake Foley, die miljarden heeft verdiend in de techsector, nodigt ieder jaar zijn jeugdvrienden uit voor een potje poker waarbij er veel op het spel staat. Dit jaar verhoogt Foley de inzet op een sinistere manier: hij wil dat zijn vrienden allemaal hun diepste geheimen onthullen. Een dreiging van buitenaf bemoeilijkt zijn plan echter. De vrienden moeten noodgedwongen samenwerken om te overleven.



#2 Bird Box Barcelona (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David en Àlex Pastor | Cast: Georgina Campbell, Mario Casas, Diego Calva, e.a. | Kijk direct
Een mysterieuze kracht drijft iedereen tot waanzin die haar in de ogen kijkt en heeft al de helft van de wereldbevolking uitgeroeid. Sebastian en zijn dochter Anna begeven zich in de verlaten straten van Barcelona en proberen te overleven. Samen met andere overlevenden, die ze niet volledig vertrouwen, richten ze hun pijlen op een veilig onderkomen. Snel blijkt de dreiging uit meerdere hoeken te komen.



#3 They Cloned Tyrone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Juel Taylor | Cast: John Boyega, Teyonah Parris, Jamie Foxx, e.a. | Kijk direct
Drugsdealer Fontaine wordt op een dag door zijn nieuwe concurrent Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met pooier Slick Charles en diens prostituee Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een duister complot waarvan de zwarte bevolking het slachtoffer is. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.





#4 The Out-Laws (2022)
#5 The Deepest Breath (2023)
#6 Johnny English Strikes Again (2018)
#7 What's Your Number (2011)
#8 Extraction 2 (2023)
#9 Casa Coco (2022)
#10 Unknown: Cave of Bones (2023)


NieuwsFilm

meest populair