Netflix krijgt draai om zijn oren van actrice na cancelen van haar tv-serie

Netflix krijgt draai om zijn oren van actrice na cancelen van haar tv-serie

Catherine Tate baalt als een stekker.

Netflix voegt elk jaar de nodige films en series toe, maar om hier plaats voor te maken moeten wel ook de nodige projecten verwijderd of geannuleerd worden. Tot de grote frustratie van actrice Catherine Tate hoort hier helaas ook Hard Cell bij.

Het is vervelend voor de fans wanneer je favoriete serie in een keer uit het niet gecanceld wordt, maar als je de hoofdrolspeler bent is dat al helemaal balen. Dit is dus ook het geval voor Tate. Sterker nog, zij zegt dat ze hier niet eens op de hoogte van werd gesteld.

Boos
Dit is de actrice duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. Tijdens een recentelijk interview laat Tate zich erover uit: "De nodige mensen vertrokken en er kwamen nieuwe mensen voor in de plaats. Uiteindelijk werd besloten dus maar helemaal opnieuw te beginnen"

Tate vervolgt: "Kijk, ik begrijp het ergens wel enigszins, maar het zou toch leuk zijn geweest als ik dit op z'n minst van tevoren gehoord zou hebben..." Gek is het niet dat ze baalt. De actrice speelde meerdere personages in Hard Cell en liet al eerder weten te genieten van de serie.

Andere projecten
Uiteindelijk werd het dus niks, maar gelukkig krijgen de Tate-fans haar toch nog wel te zien. Zo zal ze later dit jaar te zien zijn in de langverwachte Doctor Who-specials, waarvoor zij opnieuw in de huid zal kruipen van Donna Noble.



NieuwsFilm

meest populair