Trailer voor horrorfilm 'Witchboard' met 'Stranger Things'-ster Jamie Campbell Bower

Trailer voor horrorfilm 'Witchboard' met 'Stranger Things'-ster Jamie Campbell Bower

De Vecna-acteur maakt de overstap naar een behoorlijk griezelige film.

In een tijdperk vol reboots en remakes, is Witchboard het zoveelste voorbeeld van een cultklassieker die in een nieuw jasje wordt gestoken.

De makers van de volgend jaar te verschijnen horrorfilm lieten tijdens San Diego Comic-Con de eerste trailer zien van de film, en die heeft zijn weg nu ook online gevonden.

Van tv naar film
De hoofdrol in de film is weggelegd voor Jamie Campbell Bower, die we kennen als schurk Vecna uit de hitserie Stranger Things.



Naast Bower zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Madison Iseman, Aaron Dominguez, Antonia Desplat en Charlie Tahan. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Ervaren regisseur
Regisseur Chuck Russell, die we kennen van jaren '90-films als The Mask en Eraser, zei het volgende over zijn hoofdrolspeler:

"Er is een traditie van geweldige Engelse acteurs die charisma hebben én uitstekend kunnen acteren. Jamie Campbell Bower is dat type acteur en hij gaat nu doorbreken bij het grote publiek."

Een echte cultfilm
De oorspronkelijke film met Tawny Kitaen is realtief onbekend, maar was vooral op video een grote hit. Er volgden zelfs twee vervolgen in de jaren '90.

Witchboard moet ergens in de loop van 2024 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair