Gaby Blaaser is terug met bijzonder verleidelijke foto in bed

Gaby Blaaser is terug met bijzonder verleidelijke foto in bed

Recent werd Gaby voor het eerst moeder: tijd om Insta weer te vullen.

De afgelopen maanden zagen we op de Instagram-pagina van Gaby Blaaser vooral veel foto's van een zwangere Gaby. Afgelopen maand beviel ze van haar eerste kindje, dochtertje Isabella.

Op Insta heeft Gaby een mooie 404k volgers en veel van die volgers kijken ongetwijfeld uit naar de vele schaars geklede foto's die ze vaak deelt. Nu is de kersverse moeder te zien in bed, met een Christine le Duc-setje aan.

Films en series
Gaby zagen we sinds 2020 niet meer in een film of een serie. Daarvoor werkte ze hard aan haar carrière voor de camera. In 2006 debuteerde ze op 20-jarige leeftijd in de soap Onderweg naar Morgen en daarna was ze lang te zien in Spangas als het personage Jolé van Haagendoorn.

De afgelopen jaren zagen we haar als Sacha Kramer in Goede tijden, slechte tijden, van 2014 tot en met 2016. In 2020 speelde ze een rol in de romantische komedie Casanova's. Daarna richtte ze zich vooral op tv-programma's op Videoland.

Bed
Met de tekst "Mami is back" mag duidelijk zijn dat ze aangeeft weer terug te zijn voor de vertrouwde foto's. Ze wordt meteen gesponsord door Christine le Duc. De celeb is op dit moment veel in de sportschool te vinden om helemaal in shape te komen.


De foto van de 37 jarige Amsterdamse zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair