Jamie Foxx in tranen: "Ik heb het maar net overleefd"

Jamie Foxx in tranen: "Ik heb het maar net overleefd"

Voor het eerst laat hij zich erover uit.

Er was de laatste maanden behoorlijk veel te doen over Jamie Foxx. De acteur werd in april in het ziekenhuis opgenomen, al was de reden hiervoor niet bekend. Nu laat hij zich hier zelf eindelijk uitgebreid over uit.

De 55-jarige acteur, o.a. bekend van Ray en Django Unchained, deelde een filmpje op Instagram waarin hij het heeft over de lastige periode die hij heeft meegemaakt. Gelukkig kreeg hij wel veel steun van zijn familie en zijn fans, iets waar hij behoorlijk dankbaar voor is.

Reactie
Zo zegt Fox: "Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou meemaken. Ik weet dat veel mensen aan het wachten waren op een update en van mij wilde horen, maar als ik heel eerlijk ben wil ik gewoon niet dat jullie mij zo zagen".

"Ik wil dat je me ziet lachen, lol trappen, feesten, films en series ziet maken, niet dat je me in een of ander ziekenhuis bed ziet liggen met allerlei tubes en andere dingen die aan mij zijn vastgebonden". Toch zegt de acteur niet wat er nu precies aan de hand was.

Steun
Wel wil hij iedereen bedanken: "Mijn zus en mijn dochter hebben mijn leven gered. Ook had ik een geweldige medische staf. Ik ging naar de hel en terug en mijn herstel was ook niet altijd even makkelijk, maar ik ben er weer. Ik kan weer werken".

Foxx doet zijn best om niet in tranen uit te barsten en vervolgt: "Het kan soms wel eens zijn dat ik een traantje moet wegpikken, maar het was dan ook bijzonder lastig. Ik ben echt ziek geweest, maar ik ben er nog".

Bekijk de volledige video hieronder.



NieuwsFilm

meest populair