27-jarige vlam van Dolph Lundgren (65) verklapt hoe haar moeder achter hun relatie kwam

27-jarige vlam van Dolph Lundgren (65) verklapt hoe haar moeder achter hun relatie kwam

Niet de manier waarop ze het gehoopt had...

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Dolph Lundgren. De 65-jarige acteur trouwde recentelijk nog met zijn vriendin, Emma Krokdal, die bijna 40 jaar jonger is. Hoe vindt haar eigen moeder dit eigenlijk?

De nodige Lundgren-fans zijn blij voor de acteur, maar er zijn ook mensen die zeggen dat de 27-jarige Krokdal het waarschijnlijk voor het geld doet. Het koppel heeft dit natuurlijk altijd zelf ontkend, maar nu deelt Krokdal ook de mening van haar moeder.

Geheim
Krokdal zei tijdens een recent interview dat ze haar moeder in eerste instantie niet over de relatie wilde vertellen, aangezien zij dacht dat het toch niet veel zou worden: "Het was helemaal niet het plan. Ik dacht niet dat het iets serieus zou worden, dus ik dacht, ik heb het er gewoon maar niet over".

Haar moeder is echter graag iemand die van alles op de hoogte is, dus echt lang geheim kon ze het niet houden. Zo grapt Krokdal: "Mijn moeder stalkt me! Ik had het moeten weten dat ze er snel achter zou komen".

Betrapt
Haar moeder kwam er dankzij een speciale kaartfunctie van Snapchat achter dat Krokdal niet thuis was: "Ze stuurde me een screenshot van de kaart, zocht op waar dit was en kwam er zo achter dat ik bij Dolph was. Dus ja, dat was wel wat ongemakkelijk..."

Het ging dan misschien niet zoals gehoopt, wel liet Krokdal weten dat haar ouders geen probleem hadden met het grote leeftijdsverschil: "Ze willen gewoon dat ik gelukkig ben. Ze kennen Dolph nu heel goed en iedereen kan het goed met elkaar vinden".

NieuwsFilm

meest populair