Discussie online over het huwelijk van Dolph Lundgren (Creed) met veel jongere vriendin

Discussie online over het huwelijk van Dolph Lundgren (Creed) met veel jongere vriendin

Sommigen beweren dat Emma Krokal enkel en alleen voor zijn geld gaat.

Dolph Lundgren heeft bijna 3 miljoen volgers op Instagram. Hij trakteert zijn fans regelmatig op foto's en filmpjes. Nu deelt hij fantastisch nieuws, maar niet iedereen reageert op dezelfde manier.

Lundgren is namelijk getrouwd met zijn vriendin en personal trainer Emma Krokal. De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie op het Griekse eiland Mykonos. De acteur kondigde dit een week geleden al aan op zijn Instagram met het onderstaande kiekje.



Reacties
Ondanks het feit dat de meeste mensen positief reageren, kaarten anderen het gigantische leeftijdsverschil aan. De Zweedse acteur, o.a. bekend van de Rocky-franchise en The Expendables-reeks, is namelijk maar liefst 38 jaar ouder dan Krokal.

Lundgren is vandaag de dag namelijk 65 jaar oud, terwijl Krokal pas 27 is. Zij is dan ook even oud als zijn eigen dochter, Ida Lundgren. De acteur heeft altijd gezegd dat leeftijd niks meer in dan een getal en dat het perfect gaat, maar toch is niet iedereen even positief.

Kritiek
Zo zie je naast de bovenstaande foto de nodige minder leuke reacties staan, zoals o.a. "Bijna 40 jaar verschil. Ze doet het duidelijk voor je geld" en "Is dat je dochter of je kleindochter?"

Toch nemen ook genoeg mensen het voor Lundgren en zijn vrouw op en zeggen dat het belangrijkste is dat ze samen gelukkig zijn.

NieuwsFilm

meest populair