Een storm van reacties: Abbey Hoes deelt zeer uitdagende foto's op Instagram

Een storm van reacties: Abbey Hoes deelt zeer uitdagende foto's op Instagram

De Nederlandse actrice promoot het merk Sapph op haar Instagram-account met minimaal bedekte foto's.

Na haar uitverkiezing als "mooiste vrouw van Nederland" door FHM in 2022, inclusief de bijbehorende schaars geklede foto's zagen we Abbey Hoes ook promotie maken voor bepaalde speeltjes voor volwassenen. Nu zien we haar in actie voor een bekend ondergoedlabel.

Abbey heeft dan ook de nodige volgers op Instagram, welgeteld 191 duizend. Het merk Sapph wist haar te overtuigen om een aantal setjes aan te trekken en het merk in het zonnetje te zetten.

Films en series
Al in 2008 startte Abbey met het acteren in bekendere producties, zoals Spangas en Lover of loser. Voor haar rol in Tirza uit 2010 kreeg ze een Gouden Kalf.

Tegenwoordig speelt ze in uiteenlopende films en series. De meest opvallende film lijkt tot op heden Costa!! uit 2022. Op de IMDb staat een film genoteerd die nog moet verschijnen, namelijk de Engelstalige romantische avonturenfilm Nomad.

Uitdagend
Op haar Instagram deelt ze 5 foto's in die weinig aan de verbeelding overlaten. "Met Sapph mocht ik voor hun nieuwe collectie afreizen naar het prachtige Marokko... Deze nieuwe collectie is gedropt en go check it out, want er zitten prachtige dingen tussen," aldus Abbey die hiermee ongetwijfeld de zomer doorkomt.


De prikkelende foto's van de 29-jarige Abbey bekijken? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair