Deze extreme Netflix Original is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze extreme Netflix Original is Netflix nu helemaal aan het veroveren

The Deepest Breath nu in de Top 10.

Steeds vaker weten documentaires de aandacht te trekken. De afgelopen periode zien we een reeks met UNKNOWN-docu's op de streamer, waarvan Unknown: Cave of Bones nu op de derde plaats staat in de Netflix Top 10. Op de zesde plaats staat de nieuwkomer The Deepest Breath.

The Deepest Breath komt van docu-maker Laura McGann en Netflix schrijft de docu met woorden als "intrigerend, ontroerend" en "extreme sporten". We volgen de Italiaanse freedivingkampioen Alessia Zecchini.

Sterk ontvangen
The Deepest Breath is erg sterk ontvangen. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes komt de docu tot een uitstekende 82 procent en de IMDb laat een erg nette 7,9/10 zien.

"Een meeslepende documentaire die kan aanvoelen als een thriller. The Deepest Breath koppelt tragedie uit het echte leven aan verbluffende beelden uit de diepten van de oceaan," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je de docu graag zien, dan vind je The Deepest Breath nu hier op Netflix.


Een kampioen die recordprestaties neerzet en een heldhaftige veiligheidsduiker zijn gek van vrijduiken en riskeren alles om geschiedenis te schrijven met een opmerkelijke duik.

NieuwsFilm

meest populair