Deze fascinerende Netflix Original knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze fascinerende Netflix Original knalt de Netflix Top 10 binnen

Unknown: Caves of Bones is de volgende UNKNOWN.

De afgelopen periode verschijnen er aan de lopende band documentaires op Netflix onder de titel UNKNOWN. Zo verschenen al Unknown: The Lost Pyramid en Unknown: Killer Robots en nu is er Unknown: Cave of Bones. De docu komt binnen op plaats 5 in de Netflix Top 10.

De docu komt van regisseur Mark Mannucci en Netflix omschrijft de docu met woorden als "fascinerend" en "speurwerk". In de docu van 93 minuten volgen we paleoantropoloog Lee Berger.

Wisselend ontvangen
Er zijn weinig recensies terug te vinden en de ontvangstcijfers zijn gebaseerd op een handjevol stemmen. Op dit moment staat de Audience Score van Rotten Tomatoes op 59 procent en de IMDb noteert na 184 stemmen een redelijk 6,6/10.

"Terwijl het team bewijzen aan het licht brengt, biedt de documentaire een goed inzicht in hoe wetenschappelijke ontdekkingen tot stand komen," concludeerde Brandon Yu van New York Times.

Nu op Netflix
Wil je Unknown: Cave of Bones graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Wetenschappers onderzoeken ondergrondse aanwijzingen van meer dan 250.000 jaar oud, die vragen oproepen over onze vroege voorouders - en wat het werkelijk betekent om mens te zijn.

NieuwsFilm

meest populair