Britt Dekker toont haar superstrakke lijf dat eigenlijk direct het strand op moet

Britt Dekker toont haar superstrakke lijf dat eigenlijk direct het strand op moet

De paardenliefhebber is helemaal klaar voor de zomer.

Met haar heerlijke typische accentje is Britt Dekker zo'n tv-persoonlijkheid uit duizenden. Daarnaast weet ze zich al jaren te positioneren als de paardenliefhebber van Nederland. Ook op Instagram heeft ze voldoende fans.

Op dit moment heeft ze namelijk maar liefst 412k volgers en ze plaatst aan de lopende band foto's van haar paarden en wedstrijden. Af en toe duiken er ook beelden op van haar tv-optredens, zoals tijdens het Televizier- Ring Gala. Acteren doet ze ook.

Films
Overigens valt het redelijk mee in hoeveel films ze te zien is geweest. Als we de IMDb bekijken dan zien we dat ze eigenlijk maar in twee producties een fictief personage heeft gespeeld.

Dit zijn (uiteraard) de twee familiefilms Whitestar en Silverstar, twee familiefilms over paardrijden. De eerste film verscheen in 2019 en het vervolg kwam uit in 2022. De in Purmerend geboren Britt is in de films te zien als het personage Megan.

Helemaal fit
Nu zien we Britt op een foto op Instagram. Flink afgetraind. "Dieet? Elke dag drie paarden rijden, 's ochtends wortels en 's avonds friet," grapt de blondine in het bijschrift. Check de foto's via onderstaande link.


Wil je de bikinifoto van de 31 jarige Britt zien? Bekijk deze dan hier op haar Instagram-account.

Oh ja, mocht je denken... Waar ken ik die Britt ook al weer van? Ze was in 2009 te zien in het RTL 5-datingprogramma Take me out en vervolgens was ze onderdeel van Echte meisjes in de jungle. Ze won de show. Daarna wist ze zelfs een hitje te scoren met het nummer F*cking vet.

NieuwsFilm

meest populair