Het verrassend lage salaris van Ryan Gosling voor de film 'Barbie'

Het verrassend lage salaris van Ryan Gosling voor de film 'Barbie'

Zo rijk is Ryan Gosling uit 'The Gray Man' en 'La La Land'

Ryan Gosling is een Canadese acteur, muzikant, producer, regisseur, schrijver en activist. Hij is misschien wel het bekendst door films als La La Land, The Gray Man en de spraakmakende Barbie.

Ryan Gosling zit al 30 jaar in de showbusiness. Hij is een multitalent met veel nominaties en awards. De 42-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 70 miljoen Amerikaanse dollars. Ryan Gosling is dus best wel rijk.

Een paar salarissen
Afhankelijk van welk genre en welke studio krijgt hij dik betaald voor zijn acteerwerk. Volgens Yahoo hier zou Ryan - net als Margot Robbie - 12,5 miljoen ontvangen voor Barbie.

Dat is goed betaald, maar niet dik betaald in Hollywood. Voor de Netflix-film The Gray Man ontving hij meer, zijnde 20 miljoen. Dat was een topsalaris, waar La La Land hem een salaris van 8 miljoen bracht. Een erg wisselend inkomen dus!

Een tienersterretje
In 1980 is Ryan Gosling geboren in Ontario, Canada. Als kind trad hij al op en kreeg een plek in The Mickey Mouse Club met Britney Spears en Justin Timberlake. Hij voelde zich niet thuis op school en besloot als 17-jarige definitief te acteren.

Hij raakte bekend bij het grote publiek met films als Murder by Numbers, The Notebook en Half Nelson. Daarna volgden meer succesvolle films als Lars and the Real Girl, La La Land, The Gray Man en Barbie.

Stukje van nieuwe film
Meer staat hier bij Celebrity Networth. In onderstaande YouTube-video van Warner Bros is een stukje van zijn nieuwste film te zien. De pret spat er vanaf!



NieuwsFilm

meest populair