Netflix presenteert de trailer voor de volgende 'UNKNOWN'

Netflix presenteert de trailer voor de volgende 'UNKNOWN'

In de trailer verkennen wetenschappers de geheimen van het heelal en het ontstaan van onze planeet.

De trailer van de nieuwe Unknown dient zich aan, die ditmaal in de mysteriën van het universum duikt. In Unknown: Cosmic Time Machine kijken astronomen met behulp van de James Webb-ruimtetelescoop diep het heelal in.

Prachtige beelden van het heelal komen langs in de trailer, gecombineerd met interviews met astronomen en opnamen van de James Webb-telescoop. Deze gigantische telescoop werd in 2021 gelanceerd door NASA en wordt nu gebruikt om enorm gedetailleerde foto's te kunnen maken van het universum.

Inhoud
Volgens de synopsis staat het volgende ons te wachten: "Met unieke beelden van achter de schermen bij NASA wordt de ambitieuze missie gevolgd om de James Webb-ruimtetelescoop te lanceren."



De synopsis gaat verder: "Een team van ingenieurs en wetenschappers werkt dag en nacht om hun droom te verwezenlijken en de volgende sprong maken in onze zoektocht om het heelal te begrijpen."

Eerdere installaties van Unknown
In de Unknown-filmreeks zet Netflix meerdere documentairefilms op een rij, die verschillende wonderlijke aspecten belichten van de wetenschap en de geschiedenis.

Eerder kwam Unknown: The Lost Pyramid uit over het ontsluiten van een tombe in een piramide uit, evenals Unknown: Killer Robots over de gevaren van de militaire toepassingen van artificiële intelligentie.

Release
Vanaf maandag 24 juli zal Unknown: Cosmic Time Machine te zien zijn via Netflix. Bekijk hieronder de trailer van Unknown: The Lost Pyramid.



Meer fan van robotica? Kijk dan naar de trailer van Unknown: Killer Robots.



NieuwsFilm

meest populair