Megan Fox is zo uitdagend gekleed dat je mond direct openvalt

Megan Fox is zo uitdagend gekleed dat je mond direct openvalt

De actrice blijft maar wilde foto's delen.

Een paar dagen geleden deelde actrice Megan Fox al zeer opvallende foto's van zichzelf in een boom. De voormalige Transformers-babe bleef de afgelopen dagen meer van die foto's online zetten. Flink wat vermaak voor haar fans.

Op Instagram heeft de in Oak Ridge, Tennessee geboren brunette een mooie 21,2 miljoen volgers en daar komen er nu waarschijnlijk nog wel wat bij. Met haar meest recente reeks foto's kreeg ze in slechts twee uur tijd maar liefst 1,6 miljoen likes.

Expend4bles
Begin oktober zal Megan een belangrijke rol hebben in de vierde The Expendables-film die maar liefst $100 miljoen heeft gekost om te maken. Megan speelt de rol van Gina, een CIA-agent en de ex-vriendin van Lee Christmas, de rol van Jason Statham.

Expend4bles is al helemaal klaar. De film die daarna verschijnt van de actrice heet Subservience. In de scifi-thriller zien we duidelijk minder grote namen, met Madeline Zima, Michele Morrone en Doroteya Toleva.

Bloedheet
In Nederland is de temperatuur de afgelopen week een stuk aangenamer, maar door de foto's van Megan zal je het wel wat warmer krijgen. We zien haar opnieuw in een jungle, met ook nu weer heel veel lijf.


Wil je de nieuwe foto's van de 35 jarige Megan Fox in de jungle zien? Bekijk deze dan hier en hier op haar Instagram-account.

De vorige foto's nog niet gezien? Deze vind je via het artikel Megan Fox trekt bijna al haar kleren uit in de wilde natuur.

NieuwsFilm

meest populair