Megan Fox trekt bijna al haar kleren uit in de wilde natuur

Megan Fox trekt bijna al haar kleren uit in de wilde natuur

De bekende actrice kruipt als een panter in een boom.

Er verschijnen celebs in allerlei fotoshoots en soms vraag je je af hoeveel aandacht ze willen ontvangen door het dragen van behoorlijk uitdagende kleding. Actrice Megan Fox gaat soms best ver, en nu zien we haar bijna zonder kleren in een boom. Ja, je leest het goed.

Met 21,2 miljoen volgers op Instagram heeft de in Oak Ridge, Tennessee geboren Megan genoeg ogen op zich gericht. Het is dan ook niet gek dat de likes binnenstromen. Op haar nieuwste foto ontving ze er al bijna twee miljoen.

Films en series
Maar eerst even een blik op haar films en series. Uiteraard werd ze bekend door haar rollen in films als Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles en Jennifer's Body. Maar ze was daarna in nog veel meer producties te zien.

Naast wat bijrollen in series was ze vooral te zien in films. De laatste jaren zijn dat snellere producties als Midnight in the Switchgrass, Till Death en recent Johnny & Clyde. Dit jaar zien we haar in Expend4bles als het personage Gina. Daarna duikt ze op in de thriller Subservience.

Boom
Via onderstaande link kun je de foto's van Megan zien, waarbij ze slechts de volgende woorden plaatste: "het bos is mijn oudste vriend".


Wil je de 35 jarige Megan Fox in de boom zien? Bekijk de foto's op haar Instagram-account.

Haar ex Machine Gun Kelly reageerde met "lieve" woorden: "Als een wild dier er zo uitziet, dan zou ik me laten verscheuren." Zou er weer wat tussen de twee bloeien?

Liever Emma Watson?
Ben je overigens meer van Emma Watson, dan kijk je liever de opvallende badpak-foto's van haar in ons bericht van gisteren.

NieuwsFilm

meest populair