Dé films die nu razend populair op Netflix zijn

Dé films die nu razend populair op Netflix zijn

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Bird Box Barcelona (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David en Àlex Pastor | Cast: Georgina Campbell, Mario Casas, Diego Calva, e.a. | Kijk direct
Een mysterieuze kracht drijft iedereen tot waanzin die haar in de ogen kijkt en heeft al de helft van de wereldbevolking uitgeroeid. Sebastian en zijn dochter Anna begeven zich in de verlaten straten van Barcelona en proberen te overleven. Samen met andere overlevenden, die ze niet volledig vertrouwen, richten ze hun pijlen op een veilig onderkomen. Snel blijkt de dreiging uit meerdere hoeken te komen.



#2 The Out-Laws (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Adam Devine, e.a. | Kijk direct
Owen, een nuchtere bankdirecteur, staat op het punt te trouwen met de liefde van zijn leven: Parker. Op een dag wordt zijn bank overvallen door een beruchte groep criminelen die bekend staan als de 'Ghost Bandits'. De aanwijzingen die hij vervolgens vindt leiden naar een verontrustende verdenking: Owen vermoedt dat niemand minder dan zijn schoonouders achter de overval zitten. Al snel blijkt hij gelijk te hebben en de boel volledig te escaleren.



#3 Johnny English Strikes Again (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Kerr | Cast: Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller, e.a. | Kijk direct
Nadat een hacker middels een cyberaanval de identiteitsgegevens van alle undercoveragenten in Groot-Brittannië heeft weten te stelen, is alle hoop gevestigd op één persoon: Johnny English. 's Werelds slechtste geheim agent moet gedwongen terugkomen van zijn pensioen om de meesterhacker op te sporen. Een analoog man, in een digitale wereld.





#4 Casa Coco (2022)
#5 Extraction 2 (2023)
#6 Crawlspace (2022)
#7 Wham! (2023)
#8 Lyle, Lyle, Crocodile (2022)
#9 My Summer Prince (2016)
#10 Big Sky River (2022)


NieuwsFilm

meest populair