Isa Hoes onder vuur na "jaloersmakende" foto's van haar lijf: "geen verkeerd voorbeeld"

Isa Hoes onder vuur na "jaloersmakende" foto's van haar lijf: "geen verkeerd voorbeeld"

De actrice begrijpt de kritiek niet zo goed.

De nodige bekendheden posten maar wat graag allerlei kiekjes en filmpjes op sociale media. Hier doet BN'er Isa Hoes ook aan mee, maar dit wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen.

Hoes is inmiddels al 56 jaar oud maar ziet er nog steeds erg goed uit. Gek is dit niet, want ze sport veel en zorgt goed voor haar lichaam. Ze heeft nu dan ook een behoorlijk afgetraind lichaam, dat ze trots deelt op Instagram.

Kritiek
Toch is niet iedereen hier een fan van. Hoes viel in slechts 6 weken tijd 8 kilo af, maar dit was wel via een trainingsprogramma en een bijbehorend dieet. Sommige mensen vinden dat haar laatste foto's een "negatief voorbeeld zijn voor vrouwen of jongeren die al onzeker zijn".

Hoes vindt dit echter onzin en komt voor zichzelf op: "Het gaat niet om de harde training in enkele weken tijd. Ik wilde gewoon meer energie, lekkerder in mijn vel zitten én investeren in een goede en gezonde oude dag".

Positief
Hoes vervolgt: "Ik kan meer en ik merk nu ook dat ik sterker ben dan ik dacht. Dat kan toch geen verkeerd voorbeeld zijn? Ik wil juist vrouwen inspireren en laten zien dat je ook op onze leeftijd nog een echt gezond en sterk lichaam kan krijgen".

"Toevallig komt er dit bij mij uit, maar uiteindelijk gaat het er niet om je eruit ziet. Een gezond lichaam, dat promoot ik graag, wat voor een lichaam daar dan ook bij hoort".

Bekijk de foto's van Isa Hoes hier.

NieuwsFilm

meest populair