Deze fascinerende nieuwe Netflix Original gaat de Top 10 helemaal overnemen

Deze fascinerende nieuwe Netflix Original gaat de Top 10 helemaal overnemen

Net zoals robots en AI onze toekomst gaan overnemen.

De Netflix Top 10 kan een vergaarbak met allerlei soorten genres genoemd worden. Op de eerste plaatst staat op dit moment de zwak ontvangen komedie The Out-Laws, daarna komt Katja Schuurman in Casa Coco voorbij en ook Wham! staat in de lijst. De hekkensluiter is een nieuwe Netflix Original.

Die nieuwkomer heet Unknown: Killer Robots en is een docu van Jesse Sweet. Netflix omschrijft de docu met woorden als "fascinerend" en "speurwerk" en je ziet vooral veel slimme robots langskomen.

Degelijk ontvangen
Heel veel recensies zijn er nog niet over Unknown: Killer Robots geschreven. Wel zien we een 6,4/10 op de IMDb en de publieksscore op Rotten Tomatoes staat op 71 procent.

"Ik had verwacht dat de documentaire huiveringwekkend zou zijn, maar het was erger dan dat: de docu maakte de AI-toekomst onvermijdelijk," schrijft Anita Singh in haar recensie op Daily Telegraph.

Nu op Netflix
Wil jij meer weten over onze toekomst met robots en AI, dan vind je de docu nu hier op Netflix.


Wat gebeurt er wanneer een machine beslissingen over leven en dood neemt? Deze documentaire onderzoekt de gevaren rond artificiële intelligentie in militaire toepassingen.

NieuwsFilm

meest populair