Ryan Gosling stuurde nogal ongewoon cadeau naar het slaapfeestje met 'Barbie'-actrices

Ryan Gosling stuurde nogal ongewoon cadeau naar het slaapfeestje met 'Barbie'-actrices

"Het was het meest passende wat iemand ooit gedaan heeft"

Van je collega's van Barbie moet je het hebben. Dat blijkt wel uit alle interviews die afgenomen worden. De nieuwe film zal eerdaags in de bioscopen draaien.

Zo had Ryan Gosling een maf en origineel idee, toen hij niet bij een slaapfeestje van de actrices kon zijn. Greta Gerwig lacht en vertelt aan Access: "Hij stuurde een doedelzakspeler langs."

Ongelooflijke ervaring
Werken aan deze film was een ongelooflijke ervaring voor veel acteurs en actrices. Veel sterren maakten tijd voor een cameo, waardoor er leuke ontmoetingen plaatsvonden, inclusief een slaapfeestje van de dames.

De heren mochten even langskomen of bellen. Ryan had andere verplichtingen, maar besloot wel op een andere manier zijn respect te betuigen voor het ongewone initiatief.

Hun vrijheid
In onderstaande YouTube-video van Access vertelt Greta: "We droegen allemaal roze pyjama's en waren bezig met onze avond vol dingetjes. Er was een klop op de deur. Een doedelzakspeler speelde muziek en droeg een gedicht voor van de film Braveheart. Hij sloot af met 'Veel liefs van Ryan' en vertrok."

Het gedicht was een speech over dat niemand hun vrijheid kon afnemen. Greta zegt: "Het was het meest ongelooflijke en meest passende wat iemand ooit voor ons gedaan heeft. Het was perfect."



NieuwsFilm

meest populair