Gulle gever Margot Robbie liet iedere dag iets uitpakken op de set van 'Barbie'

Gulle gever Margot Robbie liet iedere dag iets uitpakken op de set van 'Barbie'

Iedereen zou moeten werken zoals de cast van 'Barbie' deed

De cast van Barbie is druk bezig met de promotie van de film die eerdaags in de bioscopen landt. Langzaam wordt steeds meer duidelijk hoe uniek die samenwerking was. Eigenlijk zou iedereen zo moeten werken.

Zo is de nieuwe Barbie gewijd aan de kleur roze. Dat trok Margot Robbie als producer en actrice door naar de filmset door een wekelijkse 'pink day' te handhaven. Ryan Gosling vertelt dat de mannen het een geweldig idee vonden en zich aan de regels hielden.

Pink day met boete
De acteur vertelt in het artikel hier bij Insider: "Iedereen moest op 'pink day' iets van roze aan. Margot controleerde zelf. En als je je er niet aan hield, kreeg je een boete. Dat geld doneerde zij aan een goed doel."

Aan het eind zorgden de heren ervoor dat alle crew-leden een roze shirt met een regenboog kregen. Dit om "respect en bewondering" te uiten voor de fijne "all inclusive werksfeer" die Margot Robbie en Greta Gerwig creëerden.

Elke dag een cadeau
In de onderstaande YouTube-video van ExtraTV vertelt Margot Robbie dat zij zo graag Ryan Gosling als Ken wilde hebben, dat zij hem beloofde elke dag een cadeau te geven. Zij hield zich eraan en gaf vooral kinderspeelgoed.

Margot vertelt: "Ik gaf hem elke dag een cadeautje. Het waren soms suffe, onnodige dingetjes zoals Barbie-stickers. Ik dacht dat hij het ontzettend dom zou vinden. Toen bedacht ik me dat zijn dochtertjes er vast blij mee zouden zijn en vond ik het uitzoeken ineens leuk worden."



NieuwsFilm

meest populair