Chantal Janzen laat zien hoe mooi ze is zonder uit de kleren te gaan

Chantal Janzen laat zien hoe mooi ze is zonder uit de kleren te gaan

Het Nederlandse multitalent straalt in haar nieuwe outfits

Actrice, presentatrice en zangeres Chantal Janzen laat weer eens zien hoe je stralend de dag door kan komen. De geliefde BN'er plaatst op haar Instagram-pagina weer een aantal prachtige kiekjes. Deze keer in haar eigen ontworpen outfits.

Het Nederlandse media-favorietje spendeert haar werkuren tegenwoordig niet alleen op televisie, het witte doek en het toneel, maar ook achter het bureau bij een beroemd kledingmerk. Chantal was namelijk druk bezig met het opzetten van haar eigen kledinglijn.

&C FIFTH HOUSE
Chantal mocht samenwerken met het kledingmerk FIFTH HOUSE van modeontwerpster en ondernemer Nikkie Plessen. Op haar Instagram geeft Chantal alvast een voorproefje van deze nieuwe kledinglijn, genaamd '&C FIFTH HOUSE'.

Van chique pakken tot stoere blouses: voor Chantal was het belangrijk dat de kleding zowel modieus als praktisch is. "Na bijna een jaar voorbereiding kunnen ze mijn vragen als 'Kun je hier wel in fietsen', 'Kan dit ook met stretch' en 'Dit moet je toch ook met gympen kunnen dragen' al bijna niet meer horen," schrijft ze.

De 'modewijzer'
In het bijschrift schrijft Chantal over de passie voor mode die ze als kind al ontdekte. "Mijn favoriete speelgoed vroeger was de 'Modewijzer', waarmee je eigen outfits kon creëren op papier. Die Modewijzer heb ik echt versleten." Ze laat weten altijd al een eigen kledinglijn te hebben gewild, waarbij ze haar eigen ideeën en smaak werkelijkheid kon maken.



"Ik kan niet wachten om de kleding in de winkels te zien hangen, laat staan iemand te spotten in mijn broek, trui, jas, shirt of blouse," aldus Chantal. De kledinglijn is vanaf januari 2024 online en in de winkel verkrijgbaar.

NieuwsFilm

meest populair