Bradley Cooper is 'hot' in Hollywood - en die wasbeer in 'Guardians of the Galaxy'

Bradley Cooper is 'hot' in Hollywood - en die wasbeer in 'Guardians of the Galaxy'

Zo rijk is Bradley Cooper uit 'The Hangover'

Bradley Cooper is een Amerikaanse acteur, stemacteur, regisseur en producer. De ster is misschien wel het bekendst door de serie Sex and the City, de film The Hangover en het verlenen van zijn stem aan het personage Rocket uit Guardians of the Galaxy.

Bradley Cooper heeft al veel awards en nominaties mogen ontvangen voor zijn werk. Mede daardoor wordt zijn nettowaarde geschat op 120 miljoen Amerikaanse dollars. Bradley Cooper is dus best wel rijk.

Een paar salarissen
De 48-jarige ster is een van de steenrijke 'hotties' in Hollywood - en een van de best betaalde. Door zijn gestegen marktwaarde kan hij 20 miljoen per film vragen of iets minder met een lekker aandeel in de omzet.

En dat terwijl hij slechts 250.000 kreeg voor zijn rol in The Hangover. Met 30 miljoen voor het vervolg werd dat gelukkig goed gemaakt. Voor het inspreken van Rocket in Avengers: Endgame ontving hij 7 miljoen.

Hoe hij groeide
Bradley Cooper is geboren in 1975 in Philadelphia, Amerika. Hij studeerde drama en raakte in 1999 bekend door de series Sex and the City en Alias. Door de comedy Wedding Crashers raakte hij beter bekend, waarna The Hangover een doorslaand succes bleek.

Hij kreeg een Oscar en meerdere nominaties voor Silver Linings Playbook en een MTV Award voor American Sniper. Meer awards volgen voor zijn regiedebuut A Star is Born.

Meer over Rocket
Hier in het artikel van Celebrity Networth staat meer. In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood vertelt hij meer over het wasbeertje Rocket.



NieuwsFilm

meest populair