Gwyneth Paltrow heeft nog steeds spijt van deze alles onthullende jurk

Gwyneth Paltrow heeft nog steeds spijt van deze alles onthullende jurk

De actrice had het graag anders gezien.

Actrices willen er altijd voor zorgen dat ze er op de rode loper goed uitzien. en van de grootste evenementen is natuurlijk de Oscars, waar elke bekendheid zich behoorlijk voor opdoft. Gwyneth Paltrow probeerde ook haar beste beentje voor te zetten, maar dit ging toch iets anders dan verwacht.

De met een Oscar bekroonde actrice is zowat elk jaar aanwezig bij de Oscars, maar haar 2002 outfit wordt door vele mensen nog gezien als een van de slechtste Oscar outfits aller tijden. De actrice zelf heeft hier ook spijt van.

Flater
De actrice, o.a. bekend van de nodige Marvel-films, ging in 2002 voor een peperdure Alexander McQueen jurk, maar besloot om hieronder geen beha te dragen. Daardoor waren haar borsten en tepels erg duidelijk te zien.

Dat niet alleen, ook ging Paltrow voor flink wat donkere en zwarte make-up. De actrice scoorde dan ook niet erg goed met haar look van dat jaar. Zelf had ze het ook graag anders gezien, geeft ze nu toe.

Reactie
o zegt Paltrow: "Ja, er waren wel enkele problemen met die outfit. Begrijp me niet verkeerd, ik vind de jurk geweldig, maar ik had eronder beter wat kunnen aandoen..."

"Ook had ik voor een ander kapsel moeten gaan en minder make-up. Dan zou het een goede look zijn geweest, een beetje punk op de Oscars. Nu was het helaas wat minder..."

Oordeel zelf maar met de volgende foto door hier te klikken.

NieuwsFilm

meest populair