'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown (19) heeft nog amper iets aan en bezorgt je warme dag

'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown (19) heeft nog amper iets aan en bezorgt je warme dag

De school/werkweek is weer begonnen: start met Millie Bobby Brown.

Actrice Millie Bobby Brown kennen we uiteraard uit de serie Stranger Things. Toen die serie begon in 2016 was ze 12 jaar. Nu bijna 7 jaar later is ze 19 jaar en duidelijk volwassen geworden.

Op Instagram deelt ze de afgelopen periode steeds vaker meer zomerse foto's van zichzelf. Nu zien we haar in een witte bikini op een ligbedje liggen, vermoedelijk aan het zwembad in de achtertuin.

Films en series
Maar eerst een blik op haar films en series van de afgelopen en aankomende jaren. Voor Stranger Things had ze al rollen in Once Upon a Time in Wonderland, Intruders, NCIS, Modern Family en Grey's Anatomy.

Haar filmrollen beperken zich tot op heden tot twee franchises, met twee Enola Holmes-films en de MonsterVerse-films Godzilla: King of the Monsters en Godzilla vs. Kong. Binnenkort zal ze te zien zijn in de films Damsel, met ook Angela Bassett en Robin Wright, en Anthony en Joe Russo's The Electric State met ook Chris Pratt en Ke Huy Quan.

Zomers
"My summer read," schrijft de Britse Millie, geboren in Marbella in Spanje, bij een foto in een witte bikini. Ze heeft overigens geen boek in haar hand, maar een folder die haar boek Nineteen Steps promoot. Het boek verschijnt in september in het schap.


De 19 jarige Millie Bobby Brown op haar ligbedje zien? Check de foto op haar Instagram-pagina.

Ben je meer van Paris Hilton? Misschien wil je dan wel haar nieuwste foto's op Instagram zien waarop ze te zien is als een ouderwetse pitspoes.

NieuwsFilm

meest populair