Paris Hilton zorgt in pitspoespakje voor een bloedhete zondagmiddag tijdens de Formule 1

Paris Hilton zorgt in pitspoespakje voor een bloedhete zondagmiddag tijdens de Formule 1

Typisch Paris Hilton!

Actrice en megaceleb Paris Hilton zien we de laatste jaren in niet zo heel veel films meer. Ze moet het vooral hebben van Instagram en ongetwijfeld de verkoop van heel wat eigen merken en de promotie van andere merken.

In "Hollywood" is ze tegenwoordig wel weer wat vaker te zien. De actrice uit The Hottie & the Nottie en House of Wax staat namelijk weer wat vaker op de set, van vermoedelijk weinig inspirerende films.

Meer films
Er staan nu drie nieuwe projecten achter haar naam op de IMDb. In de komedie Paris'in Sirri zal ze te zien zijn als zichzelf en recent nam ze de film The Trainer op. In de misdaadkomedie is ze te zien naast namen als Gina Gershon, Stephen Dorff en Bella Thorne/

Een andere film is de Chinese actiefilm China Game van regisseur Jaycee Chan. De film laat een Chinese gangster zien die op zoek is naar zijn vermiste zus. Of die zus Paris is, is nog niet bekend.

Formule 1
Dit weekend is het weer tijd voor een van de bekendste F1-races van het jaar. Op Silverstone wordt voor de zoveelste keer de Britse Grand-Prix gereden. Max start uiteraard van kop en Paris is aanwezig in een opvallend pispoespakje van (uiteraard) Hilton.


De 42 jarige Paris Hilton als pitspoes zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair