Jonah Hill in opspraak: ex-partner bestempelt de acteur als een narcist en vrouwenhater

Jonah Hill in opspraak: ex-partner bestempelt de acteur als een narcist en vrouwenhater

Maar heeft ze ook gelijk?

De reputatie van Johnny Depp kreeg een behoorlijke klap toen hij werd aangeklaagd door zijn ex vrouw Amber Heard. Jonah Hill moet nu opletten dat hij niet in een soortgelijke situatie terecht komt.

De acteur, o.a. bekend van films als The Wolf of Wall Street en Don't Look Up, wordt nu namelijk flink met de grond gelijk gemaakt door zijn ex vriendin Sarah Brady.

Berichten
Brady deelt op haar Instagram enkele berichten waarvan zij beweert dat het een online gesprek is tussen haar en haar voormalige vriend. Zo zegt ze dat Hill haar behoorlijk aan het lijntje hield en dat ze niks mocht doen zonder zijn toestemming.

Brady zegt dan ook dat haar voormalige vriend vaak kritiek had op haar foto's, die in zijn ogen te pikant zouden zijn. De actrice wil nu haar verhaal doen.

Foto's
Zo schrijft ze o.a.: "F*ck it. Hij geeft zijn 'grenzen' aan, maar laat dit een waarschuwing voor jullie allemaal zijn. Als jullie partner zo tegen je praat maak je dan snel uit de voeten". Voor alle berichten moet je hier zijn.

Ook deelde Brady nog de onderstaande zwart & wit foto op haar Instagram. Deze moest ze blijkbaar van Hill offline halen, maar nu deelt ze hem toch weer opnieuw. Ook maakt ze gebruik van de gelegenheid om haar ex een 'vrouwenhater' en een 'narcist' te noemen.



NieuwsFilm

meest populair