Paris Hilton deelt haar favoriete eigen Barbie-foto's en die zijn best uitdagend

Paris Hilton deelt haar favoriete eigen Barbie-foto's en die zijn best uitdagend

Misschien had zij wel Barbie moeten spelen!

Het komt wel vaker voor dat bekende actrices en modellen filmpjes en foto's posten op sociale media. Hier doet Paris Hilton zeker ook aan mee en nu is het weer eens raak.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over Barbie. Heel erg gek is dat niet. Margot Robbie zal deze zomer te zien zijn in een van de grootste blockbusters van het jaar over de geliefde pop. De nodige mensen posten nu dan ook foto's van zichzelf als Barbie (of Ken) en Hilton vindt dit ook wel een leuke trend.

Sociale media
De 41-jarige Amerikaanse societyster heeft behoorlijk wat volgers op Instagram. Zo heeft ze maar liefst meer dan 21 miljoen volgers, dus het is niet zo heel erg gek dat zij deze af en toe wil trakteren op wat foto's of filmpjes. Nu is het weer raak.

Hilton zou namelijk ook behoorlijk goed Barbie kunnen spelen. Niet alleen ziet ze er als een Barbie uit, wanneer ze zich in het roze kleedt zou ze zo het stokje van Robbie kunnen overnemen. Dat tonen de onderstaande foto's zeker aan.

Bericht
Zo schrijft Hilton: "Ik kan niet wachten op de nieuwe Barbie film! Kijken jullie er ook zo naar uit? Hier zijn sommige Barbie momenten met mij erin!" De fans zijn het duidelijk eens dat zij Barbie had kunnen spelen. Oordeel zelf maar met deze reeks.




NieuwsFilm

meest populair