'Barbarian' en twee andere film-toppers op Disney+

'Barbarian' en twee andere film-toppers op Disney+

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Devil Wears Prada (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Kijk direct
De totaal niet modieuze Andy Sachs krijgt een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Hoewel ze totaal niet in het wereldje past, weet ze toch indruk te maken. Ondertussen vragen de mensen om haar heen zich echter steeds meer af of dit wel de juiste baan voor haar is.



Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



Barbarian (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



NieuwsFilm

meest populair