3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Fight Club (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, e.a. | Te zien op: Disney+ / Prime Video
Jack, een maatschappelijk ontwortelde schade-expert, ontmoet in het vliegtuig de nog vreemdere zeepverkoper Tyler, die in de kelder van een nachtclub vechtbijeenkomsten blijkt te organiseren voor mannen. Zelfdestructie om vrij te zijn, noemt hij het. Langzaamaan wordt Jack steeds verder in de wereld van Tyler meegezogen.



The Woman in the Window (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, e.a. | Te zien op: Netflix
Psychologe Anna Fox, die kampt met pleinvrees, leeft als een echte kluizenares. Vanachter haar raam, bespioneert ze hele dagen haar nieuwe overburen. Een ogenschijnlijk perfecte familie, totdat Fox plotseling getuige is van een wrede geweldsdaad, waarna haar overbuurvrouw spoorloos verdwijnt. Fox probeert de zaak op te lossen, maar dat is nog vrij lastig voor iemand de nauwelijks naar buiten durft.



Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



NieuwsFilm

meest populair