Nieuwe 'Alien'-film klaar met opnames: Hint naar terugkeer Ellen Ripley?

Nieuwe 'Alien'-film klaar met opnames: Hint naar terugkeer Ellen Ripley?

En kijk eens naar de schoenen van de regisseur!

Volgend jaar verschijnt er eindelijk weer eens een nieuwe Alien-film. Dit keer geen prequel zoals Prometheus uit 2012 of Alien: Covenant uit 2017. Het is regisseur Fede Álvarez die met een compleet nieuw verhaal komt.

Dat verhaal is op dit moment nog onbekend. Duidelijk is wel dat Álvarez, bekend van films als Evil Dead (2013) en Don't Breathe (2016), de opnames voor de film heeft afgerond.

2024
Eerder werd al bekend dat de film op 16 augustus 2024 in de bioscopen moet verschijnen. Oorspronkelijk was de film bedoeld als een Disney+ Original. De mogelijke titel is Alien: Romulus, al is deze zeker nog niet bevestigd.

Regisseur Álvarez onthult nu op Instagram dat de opnames voor zijn Alien-film erop zitten. "Tijd voor een feestelijke sigaar, it's a wrap!" schrijft Álvarez op zijn Insta-pagina. Helaas geen direct onthullende foto van achter de schermen, of iets dergelijks.

Ellen Ripley
De kans is klein - of beter gezegd nagenoeg uitgesloten - dat we Sigourney Weaver terugzien als Ellen Ripley. Opvallend is wel dat Álvarez op de foto een paar Reeboks aan heeft die doen denken aan de schoenen die Ripley ook droeg in Aliens uit 1986.



NieuwsFilm

meest populair