Deze 10 films scoren echt enorm goed op Netflix

Deze 10 films scoren echt enorm goed op Netflix

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Extraction 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, e.a. | Kijk direct
Tyler Rake, een zeer getrainde huurmoordenaar, overleefde zijn vorige missie maar ternauwernood. Toch is hij nu klaar om een volgende opdracht aan te nemen. Rake de familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een meedogenloze gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.



#2 Heatwave (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ernie Barbarash | Cast: Kat Graham, Merritt Patterson, Sebastian Roché, e.a. | Kijk direct
Claire, een ambitieuze, jonge vrouw, heeft een nieuwe baan bij een steenrijke vastgoedmakelaar. Eigenlijk heeft ze al haar zaakjes op orde. Haar leven neemt echter een drastische wending wanneer ze in een intense affaire met de vrouw van haar baas verwikkeld raakt. Zo raakt ze steeds verder verstikt in een web van leugens en bedrog.



#3 Romance in Style (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Robison | Cast: Jaicy Elliot, Benjamin Hollingsworth, Connie Manfredi, e.a. | Kijk direct
Ella is een naaister die graag modeontwerpster wil worden. Op een dag komt ze de knappe Derek tegen, een mediamagnaat, met wie ze direct een sterke chemie blijkt te hebben. Terwijl ze hem helpt om in zijn tijdschrift meer aan aandacht te schenken aan body positivity and inclusiviteit, slaan de vonken over. Hoofdredactrice Claudia heeft echter weinig behoefte aan de input van Ella en werkt haar tegen.





#4 Scorpion King: Book of Souls (2018)
#5 Freedomland (2006)
#6 The Perfect Find (2023)
#7 Oei, Ik Groei! (2023)
#8 My Summer Prince (2016)
#9 Extraction (2020)
#10 Big Sky River (2022)


NieuwsFilm

meest populair