Ana de Armas is werkelijk prachtig op foto voor Louis Vuitton

Ana de Armas is werkelijk prachtig op foto voor Louis Vuitton

Ze ziet er weer eens beeldschoon uit.

De Cubaanse actrice Ana de Armas speelt in behoorlijk wat films, maar dat is niet het enige waar ze goed in is. De Armas werkt ook vaker als model, en als we naar haar laatste Instagram-kiekjes kijken, is ook wel goed te begrijpen waarom.

De 34-jarige schoonheid post wel vaker filmpjes en foto's op sociale media. Erg gek is dit niet, aangezien de actrice meer en meer aandacht krijgt en hard op weg is naar de 10 miljoen volgers. Ze deelt dan ook wel vaker plaatjes en nu is het weer raak.

Kiekjes
De Armas is de laatste jaren een van de grote gezichten geworden in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time To Die, om er maar een paar op te noemen. Wanneer de actrice eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Niet alleen menig filmmaker wil met De Armas werken, er zijn ook meer dan genoeg grote modemerken die het wel zien zitten om haar te strikken voor een reclame(spotje). Louis Vuitton is nu het volgende grote merk dat met de actrice aan de slag gaat en de eerste foto mag er zeker zijn.

Resultaat
De Armas deelde de onderstaande foto op haar Instagram-pagina en is duidelijk in haar nopjes. Zo schrijft ze: "Ik ben zo blij om met eerste werk met Louis Vuitton te mogen delen. Het gaat hier om de Deep Time High Jewelry collectie van de getalenteerde Francesa Amfitheatrof". Voor meer kiekjes klik dan hier.





m so excited to share my first campaign with @louisvuitton - Deep Time, the High Jewelry collection designed by the talented @francescaamfitheatrof is breathtaking. I love every piece!

NieuwsFilm

meest populair