Deze stevige fantasyfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze stevige fantasyfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Dit keer opnieuw met een nieuwe Scorpion King.

Acteur Dwayne Johnson speelde Scorpion King voor het eerst in The Mummy Returns uit 2001 en keerde terug in The Scorpion King. Daarna werd de rol gespeeld door Michael Copon (1 keer) en Victor Webster (2 keer). Nu staat de vijfde en laatste film in de Netflix Top 10.

Die film heet Scorpion King: Book of Souls en verscheen in 2018. De rol van Mathayus / Scorpion King werd dit keer gespeeld door Zach McGowan. De film volgde op The Scorpion King 4: Quest for Power uit 2015.

Geen grootse ontvangst
De films met The Rock waren al geen hoogvliegers en dat zijn de vervolgfilms uiteraard ook niet. Book of Souls staat op de IMDb op een magere 4,6/10, al noteert de Audience Score op Rotten Tomatoes nog best hoog met 75 procent.

"Best aardig. Er is een verhaal en een plot. Aardige locaties. Redelijke gevechten en een niet al te zoetsappig begin. Enkidu was een leuke afwisseling. Leuk vermaak voor jong en oud denk ik als je van dit genre houdt en niet al te kritisch bent wat betreft de logica," schrijft macrobody op Moviemeter.

Nu op Netflix
Ben jij toe aan Scorpion King: Book of Souls, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De Scorpion King bundelt zijn krachten met een krijgsprinses in een alles-of-nietsgevecht tegen een krijgsheer die de zielen van de overwonnenen wil claimen.

NieuwsFilm

meest populair