Tom Cruise promoot de rivalen van zijn nieuwste film 'Mission: Impossible Dead Reckoning'

Tom Cruise promoot de rivalen van zijn nieuwste film 'Mission: Impossible Dead Reckoning'

Ethan Hunt vs Barbie.

Juli belooft een drukke en diverse filmmaand te worden. De drie grootste releases van deze maand zijn Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, Barbie en Oppenheimer. Tom Cruise toont zijn liefde door films door zijn rivalen te promoten.

Ondanks het feit dat Mission Impossible het direct opneemt tegen Barbie en Oppenheimer, wil Cruise gewoon dat mensen naar de bioscoop gaan.

Barbie vs Hunt
Cruise plaatste onlangs een tweet waarin hij en Mission Impossible-regisseur Christopher McQuarrie samen te zien waren in de bioscoop met tickets voor Indiana Jones and the Dial of Destiny, Barbie en Oppenheimer.


Hij zei er het volgende bij: "Deze zomer zit vol met geweldige films om in de bioscoop te zien. Gefeliciteerd, Harrison Ford, met 40 jaar Indy en een van de meest iconische personages uit de geschiedenis. Ik hou van een double feature, en explosiever (of rozer) wordt het niet dan een met Oppenheimer en Barbie."

Begin van het einde
Zoals de titel al suggereert, is Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One de eerste van twee films die de iconische actiereeks gaan afsluiten. De synopsis luidt als volgt: "Ethan Hunt en zijn IMF-team moeten een gevaarlijk wapen opsporen voordat het in verkeerde handen valt."


De film gaat op 8 juli in voorpremière in de Nederlandse bioscopen. Naast de bekende gezichten als Simon Pegg als Benji en Ving Rhames als Luther, maken we ook kennis met veel nieuwe personages. Esai Morales (Ozark), Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger) en Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 3) maken allemaal hun debuut in de reeks.

NieuwsFilm

meest populair