Dit bekende Marvel-personage verbindt 'Deadpool 3' aan het Marvel Cinematic Universe

Dit bekende Marvel-personage verbindt 'Deadpool 3' aan het Marvel Cinematic Universe

Deadpool gaat verhuizen.

Deadpool 3 wordt de eerste X-Men-film binnen uit Marvel Cinematic Universe. De mutanten beginnen langzaam al te verschijnen in verschillende films en series, maar een bekend personage gaat vermoedelijk het MCU en het universum van Wade Wilson overbruggen.

Let op! Dit artikel bevat mogelijke spoilers over Deadpool 3.

Multiversum
Momenteel bevindt het Marvel Cinematic Universe zich in de 'Multiverse Saga'. Het effect van het multiversum zagen we al in films als Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man & The Wasp: Quantumania, maar het werd pas echt uitgediept in de Disney+-serie Loki.

Deze serie introduceerde de 'Time Variants Authority' (TVA), een geheime organisatie die het multiversum onder controle houdt. Owen Wilson speelde in deze serie Agent Mobius, Loki's 'collega' die we ook in de scène na de aftiteling van Ant-Man 3 zagen.

Gespot
Er gaan al een tijdje geruchten in de rondte dat de TVA een groot onderdeel speelt in Deadpool 3 en we Agent Mobius ook in de film gaan zien. Hoewel er nog niks officieel bekend is, is Owen Wilson wel in de buurt van de locatie van de opnames van Deadpool 3 gespot.


Bekijk hier de foto.

We zullen er op 3 mei 2024 achterkomen of Wilson daadwerkelijk te zien is als Mobius, maar de kans lijkt vrij groot.

NieuwsFilm

meest populair