3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a. | Te zien op: HBO Max
Countryzanger Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally Campano. Hij is zo onder de indruk van haar talent dat hij haar meevraagt op tour. Campano groeit al snel uit tot een sensatie. Ondertussen raakt Maine zelf steeds verder aan de grond door zijn drankverslaving.



Roma (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a. | Te zien op: Netflix
Cleo is een jonge vrouw met Mixteekse roots. Ze werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.



Pulp Fiction (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Een verliefd crimineel stel - Honey Bunny en Pumpkin - overvalt restaurants. De gangsters Jules en Vincent werken voor de machtige Marsellus Wallace. Wanneer de misdaadbaas op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven een oogje op diens vrouw Mia te houden. Ondertussen werkt de veelbelovende bokser Butch Coolidge zich in de nesten bij Wallace.



NieuwsFilm

meest populair