De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Extraction 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, e.a. | Kijk direct
Tyler Rake, een zeer getrainde huurmoordenaar, overleefde zijn vorige missie maar ternauwernood. Toch is hij nu klaar om een volgende opdracht aan te nemen. Rake de familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een meedogenloze gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.



The Perfect Find (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Numa Perrier | Cast: Gabrielle Union, Keith Powers, Gina Torres, e.a. | Kijk direct
Na haar dramatisch verlopen scheiding en ontslag, besluit de veertigjarige Jenna terug te keren naar New York in de hoop haar comeback te kunnen maken als moderedactrice. Ze stuit op een struikelblok als ze hoort dat Eric, de charmante jongeman die ze op een feest kuste, haar nieuwe collega is - en de zoon van haar baas Darcy, iemand met wie ze niet altijd door een deur kan.



Oei, Ik Groei! (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Appie Boudellah en Aram van de Rest | Cast: Sallie Harmsen, Soy Kroon, Yolanthe Cabau, e.a. | Kijk direct
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap. Het zijn van ouder blijkt voor deze kersverse families een grotere worsteling dan gedacht. De moeders komen elkaar tegen bij bijeenkomsten van de Mama voor Mama's club, die hen verder moet helpen.



NieuwsFilm

meest populair