Margot Robbie weet niet meer wat 'Barbie' betekent in het Australië

Margot Robbie weet niet meer wat 'Barbie' betekent in het Australië

Ligt het toch aan het blonde haar?

Op het moment is Margot Robbie zo druk met het promoten van haar nieuwe film dat zij al het andere even vergeet. Zo kan het gebeuren dat zij flink blundert bij een interview in haar thuisland Australië.

De interviewer vertelt aan Greta Gerwig: "Barbie betekent hier zoveel voor zoveel mensen. Ik weet niet of Margot je vertelt heeft dat het woord barbie hier iets anders betekent."

Een echte Australiër
Verbaasd vraagt Margot die geboren en getogen Australische is: "Wat betekent het hier?"

Ze gieren het allemaal uit als ze horen dat barbie een ander woord is voor een barbecue. Het zijn immers lange dagen met veel reizen en interviews voor de mensen die de film promoten. Margot was het even kwijt.

Echt blond haar
Droog zegt zij: "Ik ben zo Barbie op het moment. Wijt het maar niet aan het blonde haar, maar aan de jetlag."

De volgers bij het TikTok-bericht hieronder kunnen er smakelijk om lachen en hebben begrip voor haar. Hier in het artikel van Lad Bible staat meer.

@celebritiesdailys lmao she forgot she's australian for a second ?#fyp #margotrobbie #barbie #barbiegirl #barbiemovies #barbiedoll #barbiemovie #australia #australian #australians #barbies #gretagerwig #thebarbiemovie #barbiemovie2023 #taylorswift #barbiemovieshitdifferent #australianbarbecue #barbecue #grill #harleyquinn #ryangosling #ken ? original sound - celebrities daily's


NieuwsFilm

meest populair