Dit extreem brute personage zit in 'Mortal Kombat 2'

Dit extreem brute personage zit in 'Mortal Kombat 2'

Een fanfavoriet staat klaar om brute fatalities uit te voeren in de vervolgfilm.

We weten al dat een hele hoop fanfavoriete personages hun opwachting maken in actie-sequel Mortal Kombat 2, maar daar komt nu nóg een bij!

Het betreft de brute schurk Baraka, een zogenaamde Tarkatan uit Outworld, die een rol heeft in het vervolg op Mortal Kombat.

Mysterieus figuur
Dat Baraka in de film te zien zal zijn werd bekend door producent Todd Garner, die een foto van Baraka's gammele setstoeltje deelde.

Het is overigens niet duidelijk door wie Baraka wordt gespeeld, maar gezien het feit dat vrijwel zijn hele gezicht door lange tanden wordt ingenomen, zal dit waarschijnlijk een martial arts baas of stuntman zijn met de nodige make-up.

Loyaal aan Shao Kahn
In de mythologie van Mortal Kombat is Baraka de generaal van de Tarkatan Horde, die het keizerrijk van Outworld bedient. Baraka is zeer trouw aan keizer Shao Kahn en heeft lange, scherpe messen die hij uit zijn voorarmen kan laten groeien.



Baraka zagen we voor het eerst als een speelbaar personage in het spel Mortal Kombat II en kwam sindsdien in bijna alle games voorbij.

Eindelijk een waardige Baraka?
In megaflop Mortal Kombat: Annihilation kwam het personage al even voorbij in live-action vorm. Hij werd toen gespeeld door Dennis Keiffer.


Mortal Kombat 2 wordt opnieuw geregisseerd door Simon McQuoid, die een script verfilmt van Jeremy Slater.

NieuwsFilm

meest populair