4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Fall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Mann | Cast: Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding, e.a. | Te zien op: Netflix
Hartsvriendinnen Becky en Hunter zijn echte thrillseekers. Om een trauma te verwerken, besluiten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan: het beklimmen van een afgelegen radiotoren van zeshonderd meter hoog. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Ze moeten vechten voor hun leven, maar de kans om deze klimtocht te overleven wordt met de minuut kleiner.



The Shallows (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen, e.a. | Kijk direct
Nancy is alleen gaan surfen in het water bij een afgelegen strand. Dan gebeurt er iets vreselijks: ze wordt aangevallen door een enorme mensenhaai. Ze weet de aanval te overleven, maar komt vast te zitten op een rots bij de kust. De vraag is of ze het roofdier, dat om haar heen blijft zwemmen, te slim af kan zijn en veilig terug kan zwemmen naar het strand.



Memento (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, e.a. | Te huur via o.a.: Google Play en Pathé Thuis
Verzekeringsagent Leonard Shelby is door een hoofdletsel zijn kortetermijngeheugen kwijt. Hij was getuige van de verkrachting van en moord op zijn vrouw, maar weet daar dus niets meer van. Dat weerhoudt Shelby er echter niet van om een verbeten zoektocht te beginnen naar de daders van deze gruwelijke moord.



Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: HBO Max
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



NieuwsFilm

meest populair