Ingeoliede Kim Kardashian lijkt wel een Barbiepop voor volwassenen

Ingeoliede Kim Kardashian lijkt wel een Barbiepop voor volwassenen

De celeb weet haar spulletjes wel aan de man en vrouw te brengen.

De megaceleb Paris Hilton zagen we gisteren nog in een doorschijnend sierlijk jurkje op Instagram. Haar soort van opvolger Kim Kardashian dacht misschien 'dat kan ik beter'. We zien haar ingeolied op social media.

De in Los Angeles geboren Kim weet al jaren te verrassen met allerlei zomerse foto's, zeg maar. Waarschijnlijk zijn we daar de komende jaren nog niet vanaf. Dit zorgt voor de voornaamste bron van inkomsten. Ze verkoopt namelijk heel wat merken, van make-up tot lingerie en badmode.

Films en series
Het dagelijks leven van Kim en haar familie volg je tegenwoordig in The Kardashians op Disney+. Acteren doet ze ook nog. Onlangs werd duidelijk dat ze een rol heeft in het nieuwe seizoen van American Horror Story.

In de horrorserie van de zender FX, en in Nederland te zien op Disney+, zien we Kim als het personage Siobhan Walsh in het aankomende seizoen American Horror Story: Delicate. Het seizoen start in november 2023.

Leer en olie
Op Instagram promoot ze nu haar nieuwste badmodelijn "Skims kunstleer en scuba zwemkleding verschijnt binnenkort," schrijft ze. En de foto's doen behoorlijk glibberig aan. Ze zou in een Barbiefilm voor volwassenen kunnen spelen.


De foto's van de 42 jarige Kim Kardashian in haar leren zwemkleding zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair