Vermist acteur Julian Sands na half jaar dood aangetroffen in Los Angeles

Vermist acteur Julian Sands na half jaar dood aangetroffen in Los Angeles

De familie kwam deze week nog met een statement over zijn verdwijning.

Van de week verscheen er nog een bericht van de familie van de vermiste acteur Julian Sands online. Nu weten we dat de acteur hoogstwaarschijnlijk niet meer leeft. Een half jaar na zijn verdwijning is zijn lichaam nagenoeg zeker dood aangetroffen in Los Angeles.

Sands is bekend van rollen in films als The Killing Fields, A Room with a View, Warlock, Arachnophobia en Leaving Las Vegas. Ook speelde hij in series als 24, Smallville en Banshee.

Half jaar
De acteur verdween een half jaar geleden van de aardbodem nadat hij een trektocht in de San Gabriel Mountains in Californië ondernam. Dat was midden januari 2023. Reddingsacties mochten niet baten.

Nu wordt duidelijk dat er in dat gebied menselijke resten zijn gevonden en dat die hoogstwaarschijnlijk van het lichaam van Sands zijn. Helemaal zeker is dat nog niet. Aankomende week moet onderzoek het definitief uitwijzen.

65 jaar
Sands was 65 jaar op het moment dat hij als verdwenen werd opgegeven door zijn vrouw. Daarvoor speelde hij in meer dan 120 films en series. Voor A Room with a View kreeg hij een Oscarnominatie.


Deze zomer verschijnt nog de horrorfilm The Piper in de bioscopen en op IMDb staan nog drie reeds opgenomen films vermeld.

NieuwsFilm

meest populair