Familie van verdwenen Brits acteur Julian Sands komt na een half jaar met bericht

Familie van verdwenen Brits acteur Julian Sands komt na een half jaar met bericht

Er is een lange zoektocht gaande naar de vermiste acteur

Het is inmiddels een half jaar geleden dat Julian Sands vermist raakte. De Britse acteur die na een hikingtocht van de aardbodem verdwenen leek te zijn, is nog steeds niet gevonden. De familie heeft deze week een statement naar buiten gebracht.

De zoektocht van ruim zes maanden heeft tot groot verdriet van vrienden en familieleden van Sands nog geen resultaat opgeleverd.

Vermist in de bergen
Sands, die voornamelijk bekend is van zijn rollen in de films Naked Lunch, Arachnophobia en A Room With a View, verdween afgelopen januari tijdens een trektocht in de San Gabriel Mountains in Californië.

Sands was voor het laatst gezien op 13 januari. De reddingsactie die vervolgens was gestart om de acteur te zoeken, moest echter voor een periode worden stilgelegd wegens een groot risico op lawines in de omgeving.

Statement van familie
Inmiddels heeft de familie van Sands een statement naar buiten gebracht via de sheriff van de San Bernardino provincie. De sheriff laat weten dat ondanks ze nog geen signaal hebben ontvangen van Sands, de zoektocht door blijft gaan.

De familie bedankt de hulp die ze hebben ontvangen in de zoektocht van Sands. "We zijn ontzettend dankbaar voor de zoekteams en coördinators die onvermoeibaar naar Julian hebben gezocht."



"We blijven Julian in ons hart houden met mooie herinneringen aan hem als een geweldige vader, echtgenoot, ontdekkingsreiziger, liefhebber van de natuur en kunst, en als een originele en collaboratieve artiest," aldus Sands' familie.

NieuwsFilm

meest populair