Grappig feitje: 40 jaar na 'Risky Business' danst Tom Cruise nog steeds rond in ondergoed

Grappig feitje: 40 jaar na 'Risky Business' danst Tom Cruise nog steeds rond in ondergoed

En de interesse in camerawerk en regisseren begon

Tom Cruise blijkt nog steeds dat boefje uit Risky Business in zich te hebben. En leuker nog: de wereldberoemde ster weet nog precies hoe die grappige dansscène in ondergoed ging.

Bij de première in Rome van het zevende deel van zijn Mission Impossible-films vertelt Tom Cruise lachend: "Het is nu 40 jaar geleden. En ik was 19 jaar toen wij die scène in ondergoed opnamen."

Dansen in ondergoed
Hij vertelt: "Ik zal die dag van die scène nooit vergeten. Ik kreeg de uitleg van de regisseur en hoe de choreografie er uit moest zien. En weet je, ik groeide op met dansen in ondergoed thuis. Wie niet, eigenlijk?"

Eerlijk biecht hij een grappig feitje op: "Ik dans nog steeds in ondergoed thuis. Toen ik op mijn sokken door de kamer probeerde te glijden, gleed ik niet. Dus vroeg ik of de vloer gladder mocht. Dat werkte. Dus sprayden we de vloer nog meer in op de plekken waar ik zou komen, zodat die hele dans kon ontstaan."

Interesse in camerawerk
Tom vervolgt: "Later zag ik ook de stukjes terug en ik herkende het werk dat wij er eerder aan hadden. Dat was een mooi leerproces en de interesse in camerawerk en regisseren begon toen al."

De journalist van Access Hollywood vraagt in onderstaand YouTube-video of iemand de ster wel gezegd heeft dat hij die enge stunts niet hoeft uit te voeren. Tom reageert met: "Ik hoef niet, maar ik wil het wel. Ik wil het publiek vermaken."



NieuwsFilm

meest populair