Samuel L. Jackson haalt keihard uit: "Ze laat zich niet verwoesten"

Samuel L. Jackson haalt keihard uit: "Ze laat zich niet verwoesten"

Hij neemt het op voor Brie Larson.

Brie Larson is al enkele jaren een van de grote gezichten bij Marvel, maar dat betekent niet dat iedereen een fan van haar is. Sterker nog, de actrice krijgt ook behoorlijk wat kritiek en haat over zich heen. Daar heeft Samuel L. Jackson nu genoeg van.

De twee acteur werkten al samen aan Kong: Skull Island, voordat Larson het MCU kwam versterken als Captain Marvel en Jackson weer tegen het lijf liep, die natuurlijk de geliefde Nick Fury speelt.

Kritiek
Larson is echter niet zo geliefd en Captain Marvel kreeg zoveel slechte recensies op IMDb en Rotten Tomatoes dat de laatstgenoemde website zelfs actie besloot te ondernemen. Nu komt Jackson voor Larson op.

"Zij laat zich hierdoor niet kleineren. Er zijn enkele losers die sterke vrouwen haten maar waarom? Omdat ze een feminist is en haar eigen menig durft uit te drukken? Zij is wie ze is en ik ken haar, zo is ze ook echt".

Indrukwekkend
Jackson vervolgt: "Zij is de laatste jaren echt enorm gegroeid. Dit kan lang niet iedereen haar nadoen. Wat Brie doet is echt niet normaal en ze stort zich altijd volledig in haar rol. Ze geeft echt elke keer weer haar alles en daar zouden we allemaal van moeten genieten".

NieuwsFilm

meest populair