Eerste reacties 'Mission: Impossible - Dead Reckoning': Eerste deel van nieuw M:I-geweld?

Eerste reacties 'Mission: Impossible - Dead Reckoning': Eerste deel van nieuw M:I-geweld?

Dead Reckoning Part One verschijnt volgende maand.

De zevende Mission: Impossible heeft door de coronacrisis een enorm productieproces achter de rug en werd vele malen uitgesteld. Volgende maand is het eindelijk zover, dan draait namelijk Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One in de bioscopen.

Zoals bij iedere grote film verschijnen voorafgaand aan de volledige recensies eerst wat snelle online reacties op Twitter. Niet altijd zijn deze reacties een juiste weerspiegeling, maar desondanks wel een eerste indruk van de film.

"Fenomenaal"
Gisteren ging de film van regisseur Christopher McQuarrie in première in Rome. In de reacties van de mensen die de film hebben gezien vallen woorden als "fenomenaal" en "opwindend".

Vooral nieuwkomer Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger) zou de show stelen. Haar naam wordt genoemd in meerdere reacties. Atwell speelt het personage Grace, dat wordt omschreven als een "vernietigende kracht van de natuur" en ze zal een "enigszins dubbelzinnig" bestaan leiden.

Online reacties
Hieronder een greep uit de online reacties. Vanaf 13 juli draait Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One in de Nederlandse bioscoopzalen.








NieuwsFilm

meest populair